boy in a tshirt in tivoli

SANDERS MANGE JOBS FOR NAME IT

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

Sander er altid glad før, under og efter job for Name It. Han kender navnene på samtlige af de søde ansatte hos Name It og har en rigtig sjov dialog med dem. På sine mange jobs har Sander oplevet flere sjove episoder såsom da han og fotografen, Gitte, væddede om en cola fordi Sander nægtede at tro på, at hendes navn er Gitte Post. Sander måtte derfor aflevere en cola til næste skydning.

Til Name Its fødselsdagskampagne falder Sander i snak med en super sød fyr, som hedder Marvin. De to drenge skal tage billeder sammen og det ender med, at de sammen løber ud, skifter tøj, fjoller i pauserne og udveksler brugernavne på et spil, som de spiller mod hinanden hjemme. Til en anden fotoskydning møder Sander Sophia. De snakker meget og leger sammen. Sander fortæller, at de skal ride på et juletræ og filtres ind i en lyskæde, hvilket var sjovt. Til sidst må de klæde sig ud i lige hvad de vil og ender i nattøj med Gurli gris, som er til meget små børn.

Når Sanders mor siger, at han skal huske at sige til, hvis han har brug for en pause, svarer han: “ALDRIG mor – det kan du godt glemme

Sander synes, at det sjoveste ved at få taget billeder ved Name It er de nye venner man får, at man hygger sig, griner og fjoller, får fedt tøj på, får sat sit hår sejt, at alle altid er sjove og søde, når man kommer. Han fortæller, at det er som at være til en fest, når der er høj musik.