EN HEL DAGS PHOTO SHOOT MED ZIGGY

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

I starten af december rejste Ziggy og hans far, Marvin, sammen til Warszawa i Polen for at tage på modeljob. Her kan I læse fortællingen om deres oplevelse af at tage på job i udlandet sammen. 

IMG

Det var mega spændende og sjovt, synes Ziggy, som også var meget spændt på om de kunne forstå hinanden. Det viste sig hurtigt, at det overhovedet ikke var noget problem at forstå hverken de voksne eller de andre børn.  

Flyveturene var det helt store hit, da Ziggy ikke kan huske sidste gang, han var ude at flyve. Vi blev hentet i lufthavnen af en chauffør med et stort skilt med Ziggys navn på. Mega sejt synes Ziggy. Vi blev indlogeret på 16. etage på et hotel, hvorfra vi kunne kigge ud over byen. 

Da vi vågnede, stod vi op til en mega morgenbuffet med alt. Man kunne blandt andet selv bage vafler og pandekager. Det var et stort hit. Til morgenbordet så Ziggy en sød pige, der smilede til ham og sjovt nok var hun også booket til opgaven.   

“For Ziggy var det en leg at være på job selvom det varede en hel dag”

Formiddagen havde vi fri til at se byen. Vi blev hentet af en chauffør til middag og kørt ud på settet. Det var mega fedt og overvældende med mange medarbejdere. De var alle sammen oplagte, imødekommende og søde. I pauserne blev der sørget godt for os med forskellige snacks.  

Ziggy fandt sammen med en lille fransk pige, Juliet, som han legede godt med. Sjovt nok viste det sig, at hun også var indlogeret på samme hotel som vi var. Senere på dagen købte vi pizzaer sammen  

Ziggy var den yngste af modellerne og alle var søde overfor ham og det hele var en leg. Ziggy synes det var sjovt at få makeup på og blive dresset op. For Ziggy var det en leg at være på job selvom det varede en hel dag. Først da vi lå i sengen på hotellet var han træt.  

IMG

Det Ziggy får ud af at være model og tage på modeljobs er, at han møder nye venner og prøver at være udenlands, hvilket var en stor oplevelse. Han udvikler sig og lærer at samarbejde. Indtil videre har han kun synes, at det er sjovt.