Skaermbillede kl

ANNASOPHIAS JOBS I BARCELONA

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

I løbet af de seneste måneder er AnnaSophia rejst afsted til Barcelona to gange for at tage på job for Mango Teens. Oplevelsen, hun beskriver som noget hun aldrig glemmer, fortæller hun mere om her. 

“Jeg har fået taget billeder for Mango to gange. Det vil sige, at jeg har været i Barcelona to gange og har arbejdet tre fulde dage. Vi fløj derned på cirka tre timer og efterfølgende kørte vi hen til hotel Jazz, hvor vi boede. Hotellet var mega fint, og der var en tagterrasse, hvor man kunne se Barcelona oven fra. Om morgenen fik vi morgenmad, og bagefter blev vi hentet af en taxa som kørte os hen til Mangos hovedkontor. De var alle mega søde og imødekommende! Deres hovedkontor var virkelig stort, og da vi skulle til frokost gik vi forbi der, hvor stoffet til deres tøj bliver prøvet og lavet.” 

AnnaSophia synes, at det er det fedeste at arbejde i udlandet og blev glad da hun hørte, at location var i Barcelona: “Jeg synes det at kunne se Spanien og få oplevelsen i udlandet er noget helt specielt. Jeg er også virkelig taknemmelig og glad for at kunne opleve det. Vi snakkede engelsk til hinanden, hvilket jeg inden var en smule nervøs for, da jeg ikke havde prøvet at være på et job, hvor det foregår på engelsk, men det gik rigtig godt.”  Også tøjet, som AnnaSophia skulle fotograferes i, var et hit: “Det tøj, jeg skulle have på, kan jeg rigtig godt lide, da jeg selv kunne finde på at tage noget lignende på”.

 

Teen girl in a pink shirt

 Når man spørger AnnaSophia hvad hun får ud af at tage på modeljobs, svarer hun, at hun får meget mere ud af det end hun troede inden hun startede som model. “Det med at skulle performe og give den hele armen, elsker jeg. Når det er i udlandet, lærer man sproget og ser en anden kultur, og det kan jeg rigtigt godt lide. Man lærer også hvad der skal til for at tjene penge. Men jeg føler, at når jeg står i det, føles det slet ikke som arbejde. Jeg håber virkelig på at blive ved med at være model, og at min karriere bliver lang med masser af oplevelser fyldt med glæde. Når man er på job lærer man også nye mennesker at kende – også fra andre lande. Og det er så hyggeligt stadig at have kontakt med dem man har arbejdet med. Bare tanken om, at jeg er model og arbejder i et kreativt miljø, gør mig så glad og taknemmelig, så jeg slet ikke kan beskrive det” forklarer AnnaSophia.