Skaermbillede kl

FLORA NOLIA BLEV SCOUTET
PÅ INSTAGRAM

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

Hvordan blev Flora Nolia model?

Vi blev kontaktet over Instagram og spurgt om ikke det kunne være noget for vores store datter at være børnemodel.  

Vores tanker gik meget på hvad det ville kræve i hverdagen af os som familie med jobs og fritid, og om det ville være muligt at tage fri hver gang et job dukker op. Vi talte også om hvad der kunne veje for og imod i vores datters liv. Vi talte om om det ville gå udover skolen og i hvilken grad det skulle kontrolleres eller om vi overhovedet var interesseret i at vores datters ansigt skulle ses i blade, på plakater og billeder i supermarkeder mv. uden vores kontrol over hvad der deles.  

Vi besluttede også, at Flora Nolia ikke skal vide, at hun tjener penge på sine modeljobs. Hun skal gøre det af lyst og fornøjelse og den økonomiske del er et voksenansvar så længe hun er så lille.  

Hvad var jeres forventninger til at være børnemodel?

Vi har ingen særlige forventninger haft til jobbet andet end at blive mødt professionelt og med stor respekt for børnene, når de arbejder, og vi har ikke mødt andet. Det er Flora Nolia der sætter baren og standarden. Hun er model til hun ikke vil være model mere, og det er på hendes primisser og hendes vilkår. Hun gør det bedste hun kan, og det er jo det, som enten giver hende mere eller mindre. Det skal være naturligt og så er der en del læring i at opnå ting ved egen handlekraft. Det går hende godt og jeg tvivler på hun vil stoppe igen. Hun er meget vild med shoots og spørger ofte efter nye.  

“Vi har ingen særlige forventninger haft til jobbet andet end at blive mødt professionelt og med stor respekt for børnene, når de arbejder, og vi har ikke mødt andet.”  

flora nolia

Hvad var Flora Nolias første indtryk af at være på modeljob?

Flora Nolias første indtryk var bare så godt! Det var ren leg for hende at være afsted – både med hensyn til styling og fotoshoot. Hun kommer altid meget stolt ud derfra med hagen højt. Hun taler særligt meget om at få sat hår. På sættet er de så søde, pædagogiske, tålmodige og leger med børnene hele vejen igennem. Flora Nolia er nem at arbejde med og tålmodig og lydhør. Selv når der er yngre børn end hende, oplever vi virkelig hvordan de på settet er gode til at se børnene og også sige stop inden, at nok bliver for meget. Vi er imponerede over håndteringen og omsorgen.