Oda Omvendt Ramasjang

FRA MODEL TIL SKUESPILLER I ODA OMVENDT PÅ RAMASJANG

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

Jeg har været model siden jeg var lille. Jeg er god til det, fordi jeg godt kan lide at stå foran kameraet og gøre som fotografen siger, jeg skal gøre. Jeg er god til at lytte efter og mange siger, jeg er model, fordi jeg er pæn. Jeg har tjent en masse penge på mine modeljobs. Penge til at købe min egen iPad, et løbehjul og min cykel. Så har jeg lært, at man skal være tålmodig, fordi hvis man skynder sig for meget, så kan man komme til at sjuske. Jeg prøver at være tålmodig, når jeg venter på at komme på nye jobs, fordi jeg vil så gerne, men min mor siger man skal vente og lige pludselig dukker der noget op.  

Når jeg så er på job, har jeg lært, at jeg skal vente til jeg bliver hentet ind og jeg skal gøre mit job ordentligt. Min mor og jeg har altid ting med, så jeg ikke keder mig og tit spiller vi Uno eller på iPad og så har vi lækre snacks med som vingummier eller chokoladekiks. Efter hvert job får jeg lov til at få en stor smoothie helt for mig selv fra Joe & the Juice. Jeg har også lært, at nogle gange når man får tøj på til et shoot så kradser prismærkerne eller sko er for små, men så må man sige skidt pyt og glæde sig til man kan tage det af igen.

Jeg kom med i Oda Omvendt på Ramasjang, fordi jeg er god til at spille skuespil. Jeg var til mange castings til min rolle som Jonas – mindst 100! Det er sjovt at være model, men det er også virkelig sjovt at lave film og tv for så er der altid en stor buffet, som man må gå og spise af, når man har lyst. Jeg får mange venner når jeg laver film, og det er fedt! Men det er hårdt at være skuespiller i forhold til model for der er virkelig meget ventetid og en dag var jeg på arbejde helt indtil det blev mørkt.  

Esaiahs mor fortæller selv: “Efter en reklamefilm, Esaiah skød for LEGO Juniors tilbage i 2017 i Aarhus, fik han muligheden for at komme til casting til rollen som Jonas i Oda Omvendt på Ramasjang. Esaiah var til 3 castings (og ikke 100) før de helt fast kunne vurdere om han var den rigtige til rollen og om han var moden nok til at varetage så stor en rolle i serien. Det var en kæmpe oplevelse for ham og han udviklede sig meget i de uger han var på filmsettet. Han fik en masse god feedback fra instruktøren og crewet, men det der gik igen var, at han var enormt professionel, høflig, lærenem og tryg ved nye voksne på trods af, at han kun var 6 år dengang. Disse faktorer er klart noget der er blevet styrket gennem hans modelår. Gennem Le Management Kids har han stiftet bekendtskab med nye mennesker, fotografer, castere mm. og alle de succesoplevelser har været med til, at han møder verden med et stort smil og en ordentlig portion selvværd.”

oda omvendt ramasjang tv show