Skaermbillede kl

FRIDAS 10 ÅRS JUBILÆUM

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

Det startede, da jeg var 3 år gammel, så det kan godt være lidt svært at huske de allerførste jobs, men jeg har fået fortalt mange sjove historie og husker lidt. Der var blandt andet engang, hvor jeg skulle have taget billeder i vintertøj sammen med en kæmpe Sankt Bernards hund, som var dobbelt så stor som mig. Der var også en anden gang, hvor vi skulle filme på en legeplads i Givskud Dyrepark en hel dag. Her havde vi både tid til at lege mens de tog billeder og vi så også på dyr. Jeg kan også huske, da jeg var 4 år og skulle tage billeder med en masse legetøj til et julekatalog, og her skulle vi jo bare lege og afprøve alt muligt fedt og nyt legetøj. De første år føltes de forskellige jobs faktisk meget som en leg. 

Der har været mange super sjove og fede modeljobs. Nogle af dem jeg husker bedst, er det år, hvor jeg arbejdede rigtigt meget for Name It. Der skulle vi en gang være på job i tre dage i træk for at forberede os til at gå modeshow foran en masse mennesker. Det var super sjovt at opleve. At man skulle skynde sig at skifte til et nyt sæt, når man lige havde gået catwalk. Det var sjovt at være en del af et stort show – det var en drøm der gik i opfyldelse. 

Der var også engang, hvor vi skulle have taget billeder og lave en lille film ude i skoven om sommeren. Vi blev sminket i en gammel, men virkelig sej bus. Filmen skulle bruges som en lille trailer til en julekalenderbog som Name It lavede. Jeg var så heldig at spille hovedrollen i filmen, hvor vi skulle finde en nøgle til bogen, og bare løbe rundt i skoven og hygge os. Vi havde en masse tøj på, fordi det skulle jo ligne, at vi havde det koldt og at det var vinter, men i virkeligheden var det en af de varmeste sommerdage, så vi svedte alle sammen helt vildt meget. En der hedder Kåre, som er med i Store Nørderne på DR, lavede noget røg, som skulle gøre det lidt mere vinteragtigt. Det var bare super fedt.

Jeg synes, at det har givet mig en masse gode ting at være børnemodel. Jeg har fået nogle mega fede oplevelser samt en masse gode venskaber. Jeg føler mig meget taknemmelig over at kunne få lov til at prøve at være model. At stå foran et kamera, at arbejde sammen med andre på spændende jobs, og få lagt make-up og tit noget mega sejt tøj på. Det har virkelig været godt. Jeg ville helt klart anbefale andre at være børnemodel. Det er nogle sindssygt fede oplevelser man får og gode venner. Jeg synes kun der er gode ting ved det.