Skaermbillede kl

LUIS MOR FORTÆLLER

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

Lui har været repræsenteret af Le Management Kids siden august 2020. Det føles dog som om, vi har kendt jer meget længere, da intensiteten af jobs, og den dertil følgende kommunikation med jer, har været særdeles høj lige fra starten. At arbejde som model giver Lui et farverigt og tiltrængt afbræk fra en ’normal’ og rutinepræget hverdag, og oplevelserne er gode, mange og forskelligartede. De mange nye bekendtskaber – med skønne børn såvel som voksne – er klart med til at gøre fornøjelsen endnu større for Lui.

Det er ikke nemt at fremhæve én enkel oplevelse som værende uforglemmelig, da der simpelthen har været så mange. Alene det at få mulighed for at tilbringe så meget tid sammen, uden at det skal handle om hverdagens opgaver og problemstillinger, er en kæmpestor gave for både Lui og mig. Det er en helt anden måde, man er sammen på, når man er sammen på farten, og de små og store ture på jobs med Lui føles næsten som miniferier.

Selvom Lui altid er glad og spændt, når han skal på job, står vores tur til London for ZARA tydeligt i hukommelsen hos os begge. Der blev budt på privatchauffør i lækker Mercedes med minibar, 5-stjernet hotel og kongelig behandling på settet. Frisøren var fløjet ind fra Paris, der var high-profile stylister og ZARA-teamet var kommet fra Spanien. Det var sjovt, og også tankevækkende, at opleve, en så stor opsætning og maskineri, der blev sat i gang for en børnetøjskampagne.

Selvom vi vægter Luis skolegang og uddannelse højt, og han naturligvis går glip af en del skoledage, giver modellivet ham mange andre gode og uforglemmelige oplevelser. Hans far og jeg er af den overbevisning, at almindelig dannelse rækker langt ud over boglig uddannelse, og at Lui gennem livet som model udvikler sig på en masse andre punkter. I sit job som model tilegner Lui sig en række vigtige egenskaber såsom åbenhed, omstillingsparathed tålmodighed og ansvarlighed – egenskaber som alle bidrager til at forme et lille individ.

”At være forælder til en børnemodel kræver selvfølgelig en stor portion fleksibilitet i hverdagen, og man skal nogle gange står lidt på hovedet for at få det hele til at hænge sammen. Men når man ser sit barn i så stor grad nyde livet og oplevelser som model, er det utvivlsomt alle anstrengelserne værd”

lui machado scaled

Som forælder er det ubeskrivelig skønt at se sit barn vokse personligt. Uanset i hvilke aspekter af livet dit barn oplever succes, er du som forælder uendelig taknemmelig og stolt. Denne følelse får jeg, når jeg oplever Lui elegant, uproblematisk og med den største fornøjelse manøvrere rundt i og takle nye mennesker, lange arbejdsdage, trættende rejser og andres forventninger. Når han i sidste ende står med følelsen af, at det har været en sjov og behagelig oplevelse og glæder sig til at gøre det igen, føles det helt og aldeles rigtigt. Jeg har intet andet end roser til jer som personer og bureau. Hos LM Kids bliver man til enhver tid mødt med åbne arme – uanset hvilke spørgsmål eller kommentarer man kommer med.

Jeres måde at møde både børn og forældre i øjenhøjde er helt uovertruffen, og tilliden til jer er derfor enormt stor. Jeg vil med den største glæde anbefale LM Kids til enhver, som overvejer at lade deres barn prøve kræfter med modellivet. Hos jer er både barnet og forældrene i de bedste og tryggeste hænder. En kæmpe tak til jer!