Photographer with a canon camera

IN-HOUSE FOTOGRAF MARIA SANDRINI

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

Vi har taget en snak med vores in-house fotograf Maria Sandrini om hvordan det er at tage billeder af så mange forskellige modeller og fantastiske personligheder hver dag.

Hvordan er det at fotografere børn i forskellige aldre og med så forskellige personligheder – er der nogle modeller, som har skilt sig ud?

“Matti-Emil var så fantastisk at tage billeder af, da han naturligt er super udadvendt og sjov at være omkring. Derudover er han meget erfaren foran kameraet, så det var lettere at eksperimentere med nye vinkler og forskellige udtryk.”

Hvad er det mest interessante ved dit job?

“Det vil nok være, at man får lov til at møde så mange nye og forskellige mennesker med forskellige aldre, ansigter og personligheder – det er virkelig sjovt at lege med de forskellige udtryk og få lov til at prøve at fange dem alle.”

matti emil kjaer hos Le Management Kids
cool boy in sunlight
cool boy infront of white door

Du arbejder både med nye modeller og med mere erfarne modeller. Er der nogle fordele ved at arbejde med yngre model såsom Aya Stahl?

“Helt sikkert! Du kan hjælpe de yngre og nye modeller med at forme og finde deres egen personlige stil som model. Jeg kan specielt godt lide at følge deres modelrejse fra det første billede til de bliver erfarne som Matti-Emil.”

girl playing with books
girl blogger
girl with fashion magazine

“Jeg synes helt sikkert, at der er noget særligt ved at fotografere yngre modeller. De har et helt andet mindset end de ældre børn. De er mere til stede i øjeblikket og gør det, som føles naturligt for dem. Eksempelvis begyndte Aya at bladre gennem en bog under vores fotografering, hvilket føltes helt naturligt for hende i øjeblikket.”

ZA

Hvad vil du sige forskellen er på at fotografere børn og voksne?

“Børn er ikke så opmærksomme på kameraet og er derfor mere i øjeblikket og gør hvad der føles naturligt og sjovt. Man får lov til at blive inspireret af rummet og de ting, der er omkring dem. Benni på billedet var klar på det meste og synes at idéen om at skulle sidde på en stak bøger var sej. Det er helt klart en af glæderne ved at fotografere børnemodeller.”