Skaermbillede kl

NAOMI OG LOUIS’ MOR FORTÆLLER

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

Der kan opstå mange tanker og spørgsmål inden man som familie vælger at indgå i branchen som børnemodel. Vi har spurgt Louis og Naomis mor Charlotte omkring hvilke tanker og forventninger de havde inden de blev en del af bureauet.

Den dag vi tog beslutningen og sendte ansøgningen ind, var vores forventninger ret små. Vi havde tidligere forsøgt os med et andet bureau, hvor både kontakt og jobs var udeblevet. Det var kun fordi børnene virkelig havde lyst og gå på mod, at vi blev enige om at give det en sidste chance og søgte derfor om optagelse hos Le Management Kids.  

Det skulle vise sig at blive den helt rigtige beslutning! Allerede fra første casting, hvor stemningen var helt perfekt tilpasset børnene, følte vi os alle velkommen. Tonen og spørgsmålene var topprofessionelle, men alt sammen på en sjov og hyggelig måde, så børnene havde den bedste oplevelse. Her blev vi som forældre også bekræftet i, at vi havde valgt det helt rette sted. Det var en fantastisk dag som vi aldrig glemmer.  

Skaermbillede kl

Herefter gik det stærkt med hensyn til optagelsen og de første jobs, men vigtigst for os var at opleve hvordan professionalismen skinnede igennem. For os handler det om god kontakt og tryghed. Det har vi fået hver gang vi har kontakt og altid med et smil.

Stemmer jeres forventninger overens med jeres opfattelse af at være tilknyttet? 
Ja, det gør de nu. Som forældre vil man jo altid det bedste for sine børn, så vi ønskede at finde et bureau med overblik, god tone og med børnenes interesser for øje. Det har vi uden tvivl fået hos LM Kids og mere til. Vi oplever at børnenes selvtillid, sociale kompetencer og netværk vokser for hver gang de er afsted. Ikke kun fordi de får lov til at være på, men fordi det altid foregår i støttende omgivelser, med dedikerede kunder, og ofte med andre børnemodeller som de får knyttet gode relationer til. Dernæst er det jo altid fantastisk spændende at besøge nye byer, prøve det nyeste tøj eller legetøj og at blive hygget om, når man tilbringer en hel dag på settet. Det er også et plus for os at møde designere, fotografer mm., som taler andre sprog og derfor inspirerer børnene til også at gøre det. Alt i alt finder vi det meget givende.  

Skaermbillede kl

Vi vil til enhver tid vælge LM Kids. Vi prøvede et bureau før LM Kids, hvor det desværre var tydeligt, at børn ikke var en prioritet til trods for, at de promoverede en børneafdeling. Der var bare ingen personlig kontakt eller samarbejde.  Dernæst har vi op til flere gange været på jobs, hvor vi hører forældre til børn i andre bureauer, klage over kommunikation, frister, betaling, tonen og andet. Det er uden tvivl vores indtryk, at LM Kids er et af Danmarks bedste og stærkeste bureauer til børn. Her er vi stolte af at være! Vi nyder vores samarbejde med LM Kids. Først og fremmest er det altid professionelt og trygt. Det vil sige, at der er helt styr på kommunikation og arbejdsgange.

Selv da vi ramte ind i en pandemi, blev der informeret og fulgt op på hvad der måtte være af spørgsmål. På grund af den gode organisering, ved vi altid hvem vi skal kontakte, og mange gange kommer de os i forkøbet med informative mails eller opslag. Det ekstra plus er uden tvivl den gode, hjertevarme og personlig tone, selv pr. mail. Det er tydeligt, at de skønne mennesker, vi er i kontakt med, er passionerede omkring deres arbejde og gerne går en ekstra mil for at få os samlet i mål. Når vi fra tid til anden er så heldige at møde vores kontakter, så bliver det hele bare lidt ekstra godt og personligt.  

”Hos Le Management Kids får de menneskelige kvaliteter lov til at skinne igennem, og det løfter bare det hele et ekstra niveau”

Har I en særlig historie fra jeres tid hos Le Management Kids? 
Vi har kun haft gode og sjove oplevelser på de jobs vi har været på. Der bliver grint og fniset hver gang – særligt i pauserne. Børnene får lov til at være børn – og derfor nyder vi at være med børnene på job. Det er bare en helt særlig og hyggelig tid sammen.  

Naomi tænker tilbage på et job for Hummel. Her var hun på med en anden skøn dreng fra LM Kids, hvor de skulle lave en julekollektion. Det blev den skønneste dag. Sidst på dagen var de helt dækket af glimmer, men det fik de styr på, da de skulle lave en pudekamp i nattøj og badekåber – de havde en fest og billederne blev så gode. 

thumbnail

Louis synes, at et job for LEGO, hvor han var afsted med sin søster Naomi var en skøn oplevelse. Det handlede om magi og tryllekunstnere. Hele holdet på settet var i højt humør, de fine kapper viftede om kamp, og tingene blev tryllet frem og tilbage til alles morskab. Vi fik helt ondt i kinderne af at grine så meget.