BOY SMILING IN GREY TSHIRT

OLIVERS FASTELAVN

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

Som familie er denne “modelverden” helt ny for os, men fra start er vi blevet taget godt hånd om. Vi har altid kunne tage fat i Little People, og her har alle spørgsmål været velkomne. De udviser stor forståelse for, at denne nye verden medfører et par spørgsmål eller tre.

Da Oliver skulle på arbejde for første gang var både han og jeg meget spændte. Ingen af os havde prøvet det før, så jeg kunne heller ikke som mor forberede og forklare ham, hvem der skulle tage billederne og hvorledes det præcis skulle foregå. Vi blev mødt af et meget børnevenligt team som gik i børnehøjde og anerkendte, at det var lidt svært her første gang. De tog det med ro og justerede undervejs således det var tilpasset efter Olivers behov. Han havde meget brug for mig ved sin side og det fik han selvfølgelig lov til.

Takket være det helt fantastiske team, og den måde de valgte at imødekomme Oliver på, var han allerede meget mere tryg ved at skulle have taget billeder anden gang. Oliver lyste op, og han synes virkelig, at det var en fest at gå på arbejde.