OM OS

Le Management Kids er Skandinaviens førende modelbureau for børn og repræsenterer nogle af Danmarks skønneste børnemodeller. Med kontorer i henholdsvis Aarhus og København samt modeller spredt over hele Danmark servicerer vi kunder både nationalt og internationalt.

LM Kids sætter en ære i altid at levere et professionelt stykke arbejde for både kunder og modeller. Vi har over 10 års erfaring med at formidle kontakten mellem kunde og model og ser det som vores fornemmeste opgave at matche vores kunders ønsker og behov med vores modeller. Denne opgave løftes ved hjælp af ærlige og empatiske relationer til vores modeller og deres forældre. Dette er grunden til, at vores casting med barnet er yderst vigtig. Det er netop til castingen, at LM Kids møder barnet og dets forældre. Samtidig giver castingen både forældre og barn indblik i, hvordan det er at være på modeljob. 

At være børnemodel er en hobby, ligesom fodbold, sang eller anden fritidsinteresse og har til formål at give barnet nye, spændende oplevelser. Det er derfor afgørende, at det er i barnets egen interesse at deltage i modeljobs. 

FAQ

Hvordan bliver mit barn model hos Le Management Kids?
Ønsker dit barn at blive model hos LM Kids, skal I udfylde et ansøgningsskema. På baggrund heraf inviteres dit barn til en eventuel casting, hvorefter vi, på baggrund af vores kunders efterspørgsel, vurderer om vi kan tilbyde at repræsentere barnet. Hvis I bliver tilbudt en plads hos os, vil I blive tilsendt vores modelhåndbog, hvori alt information fremgår.
[For ansøgningsskema klik her]

Hvilke forventninger har Le Management Kids til forældrene?
Forældre skal være indstillet på at være en aktiv del af samarbejdet med LM Kids og deltage i aktuelle modeljobs, da modellen altid skal ledsages af en forælder eller bekendt, som barnet er tryg ved. Hver anden måned skal I sende os en opdatering med barnets opdaterede mål samt nye privatbilleder. Opdateringerne er meget vigtige, da kunderne efterspørger modeller i en bestemt højde eller størrelse.

Hvilke jobs kan barnet blive tilbudt?
Vi kan tilbyde forskellige jobs såsom kataloger, reklamer og e-commerce inden for mange forskellige brancher såsom tøj, sko- og legetøjsbranchen. Antallet af jobtilbud afhænger af kundernes efterspørgsel og kan derfor variere. Vi kan derfor ikke garantere jobs, da det netop er kunderne, som vælger hvilke modeller, der bliver booket.

Hvor og hvornår foregår de forskellige jobs?
Størstedelen af de jobs, vi kan tilbyde vores modeller, foregår i eller omkring enten Aarhus eller København. Modeljobs foregår primært i hverdagene i almen arbejdstid, og det er altid muligt at takke nej til et job.

Hvad får mit barn i betaling?
Modellen vil modtage betaling for alle de jobs, modellen udfører. Betalingen for jobs varierer og afhænger af bl.a. varighed, rettigheder m.m.