Det føltes lidt som om vi skulle på “eventyr” sammen – noget nyt vi ikke havde prøvet før, så det hele var bare sjovt og hyggeligt, og kan kun anbefales

Skaermbillede kl

Da vi skulle på job for LEGO sammen havde vi ikke nogen forventninger som sådan, da vi ikke havde prøvet det før. Derfor var vi positivt overrasket over at blive indlogeret på et lækkert hotel med lækker morgenmad, så vi var klar til en lang dag på shoot. Da vi ankom var der en hel hær af mennesker – både fra LEGO, stylister og så videre. Alle var så søde og skønne og vi blev virkelig godt taget imod. Børnene syntes det var sjovt at se mor og far i aktion, blive “klædt ud” ligesom dem, få ordnet hår og blive sminket. Vi tænkte, at det nok kunne blive en lang dag, så børnene havde lidt at læse og lege med.

Det var en virkelig hyggelig dag, og dynamikken var anderledes end den plejer, da vi har 4 børn, og vi plejer ikke lave noget med de 2 mellemste alene, så det var super hyggeligt at prøve det. De var dygtige og meget af ventetiden blev brugt på at fordybe sig i at bygge LEGO. Det var også sjovt at se børnene “in action”, og jeg tror ligeledes, at de syntes, det var sjovt at se os. Jeg tror også børnene var ret trygge, fordi de skulle “lege” sammen med os, så de opførte sig ret naturligt.

Det føltes lidt som om vi skulle på “eventyr” sammen – noget nyt vi ikke havde prøvet før, så det hele var bare sjovt og hyggeligt, og kan kun anbefales. Vi er helt sikkert klar på det en anden gang, skulle muligheden dukke op. Vi fik skabt nogle dejlige minder, og vi glæder os til at se billederne, når de kommer ud.