boy and girl cool

DE MEST MINDEVÆRDIGE BOOKINGER IFØLGE LOTTE

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

Vi har spurgt vores booker Lotte om hendes tre mest mindeværdige bookinger siden hun blev en del af Le Management Kids.

Hvilken booking er du mest stolt af?

Jeg er især stolt af alle de internationale bookinger. Der er meget mere kommunikation og koordinering involveret i at sikre, at både modeller og forældre føler sig trygge, når de rejser til udlandet for at arbejde. Dette gør bookingprocessen endnu sjovere. En booking, jeg kommer til at tænke på, er da Freja Lykke blev bekræftet mindre end fire timer før hun skulle afsted til Sverige for at skyde Gina Tricot Young. Jeg er stadig forbløffet over hende, hendes forældre og deres fleksibilitet til at rejse med så kort varsel. Freja er nu i alle Gina Tricot butikker og ser FANTASTISK ud – og det er ret fedt.

Kan du huske dine følelser, da de bekræftede Freja til jobbet?

Jeg kan huske vildt det føltes, at det lykkedes. Jeg håbede, at det ville ske for Freja fordi jeg vidste hvor stort det ville være for hende. Da vi så det endelige resultat blev jeg kun bekræftet i, at det var en unik og fantastisk joboplevelse for hende. Som booker er det alt, hvad jeg kunne håbe på.

cool girl posing

Er der nogen andre bookinger, der har været sjovere at arbejde med end andre?

I maj sidste år ledte Tekla efter familier og søskende til deres fotoshoots for at vise en ægte og mere autentisk fotoserie. Jeg nød virkelig denne booking, fordi jeg kom i kontakt med en masse forældre, bedsteforældre og andre, der syntes det ville være sjovt at tage på job sammen. Model eller ej. Tallulah og Thibaud var virkelig det perfekte match til Teklas shoot.

Er der nogen bookinger, du særligt husker?

Den tredje booking, jeg vil nævne, er CIFF KIDS 2021. Vores modeller fik chancen for at være ansigterne for den eneste selvstændige børnemesse i Norden. De fleste bookinger foregår i forhold til størrelse og alder, men til CIFF-jobbet fik jeg hjælp til at matche de rigtige personligheder til messen, hvilket var anderledes og meget interessant.