Bennis første modeshow

I august måned fik Benni muligheden for at gå sit første modeshow for Helmstedt i selskab med hans mor og lillesøster.

Hvordan startede du som model?

Jeg startede som model, fordi min mor også har prøvet at være model. Og da jeg fandt ud af, at mine bedste venner, Nola og Kaya, også var modeller hos LM Kids, ville jeg gerne prøve det, fordi måske kunne vi lege sammen nogle gange. Vi bor nemlig langt fra hinanden.

Hvordan forløb dagen, da I skulle gå modeshow?

Vi mødte op på det Kongelige teater og så var der croissanter. Bagefter gik der lidt tid med at gøre os klar, hvor jeg godt måtte spille lidt på min mors telefon i ventetiden. Så øvede vi rigtig mange gange, hvordan man skulle gå. Det var nemlig lidt svært, men da showet startede havde man øvet så meget, at man ikke var så nervøs. Det var rigtigt sjovt at være med til.

Hvad synes du er det sjoveste ved at være børnemodel?

Det aller bedste er, at nogle gange kan man komme ud at rejse og bo på hotel. Det elsker jeg at prøve. Men det er også sjovt at prøve nyt tøj. Så ved man hvad man ønsker sig at sin mor skal købe.