FRA BØRNEMODEL TIL FUTURE FACE

FORTÆLLINGER AF LE MANAGEMENT KIDS

Jeg hedder Caroline og er 15 år gammel. Jeg kom ind hos Le Management Kids kort tid efter, at jeg var fyldt 13 år, så jeg har været med i omkring to år. Jeg synes det er rigtig sjovt at være børnemodel. Jeg kan stadig huske, at jeg var meget spændt, da jeg skulle på mit første job, men alle de mennesker der var der var søde, og de var med til at gøre det til en rigtig god oplevelse for mig. Jeg synes altid det er sjovt at skulle på job og fedt at møde nye mennesker. Det at komme med i LM Kids har så også gjort, at jeg har været så heldig at blive tilbudt at komme med i Future Face gruppen hos Le Management. Kort tid efter jeg blev en del af LM Kids blev jeg kontaktet af Le Management, som ville høre om jeg kunne tænke mig at være med i den gruppe, som de kalder Future Face.

caroline bundgaard

Jeg blev glad men også stolt over at få den mulighed. Når man er med i Future Face, vil det sige, at bureauet ser en mulighed for, at man kan blive voksenmodel og derfor gerne vil følge dig. Man skal derfor ind på bureauet flere gange om året til en snak, hvor man både får taget nye mål og poler. Inden Corona nåede jeg at være med til nogle events sammen med andre Future Face modeller et par gange. Det var altid en meget hyggelig oplevelse. Jeg synes, at det er rigtig fedt at være model, så jeg håber derfor også, at jeg vil kunne fortsætte med det i fremtiden.