Over 30 jobs i seks forskellige lande

Inna og Baba har rejst Europa rundt for at tage på modeljobs – både sammen og hver for sig. Det har givet dem spændende oplevelser, nye bekendtskaber og traditioner.

Hvilket job var Inna og Babas første i udlandet?

Deres første udenlandske job var i Barcelona i starten af 2022 for Mango Kids. Siden da har de rejst på mere end 30 jobs i seks forskellige lande i Europa.

Hvilket job har været deres yndlings?

En af deres yndlingsjob var et de lavede sammen for Mango Kids “Back to school” kampagne i sommeren 2022. Det var første gang, at de rejste og skød sammen i udlandet. Deres andet favoritjob, som de har lavet sammen, var for Name It i december 2022. De har det altid sjovt når de er på job sammen og når de rejser sammen for at komme på job. De opmuntrer og giver altid hinanden komplimenter, når de skyder sammen. Inna er som storesøster altid beskyttende over for Baba og altid en stor hjælp for ham. Hun opmuntrer ham, især når han er træt, ved at fortælle ham hvor god han er og hvor sej han er foran kameraet. Nogle gange viser hun ham hvordan man poserer og kigger direkte ind i kameraet og smiler.

“At arbejde i udlandet giver os mulighed for at knytte bånd som familie væk fra hjemmet”

Mia – Inna & Babas mor

Hvordan adskiller job i udlandet sig fra jobbene herhjemme?

Danmark er vores hjem og at arbejde i udlandet er altid som en miniferie, hvor vi alle udforsker og skaber minder i ethvert land, vi besøger. Inna siger: “jeg synes, det er sjovere at arbejde i udlandet, fordi vi i Danmark taler samme sprog og ser stort set det samme. Når man rejser til udlandet, taler folk forskellige sprog”. Vi forsøger altid at forstå det grundlæggende uanset hvor vi rejser hen. At arbejde i udlandet giver os mulighed for at knytte bånd som familie væk fra hjemmet, og det giver os mulighed for at udforske forskellige lande og byer sammen.

Hvordan får I det til at fungere rent praktisk med rejserne?

Vi har familiemedlemmer, som aldrig tøver og altid er klar til at springe til og hjælpe, når behovet opstår.

“De har fået mere selvtillid ved at møde forskellige mennesker”

Mia – Inna & Babas mor

Hvad har Inna og Baba fået ud af at rejse på jobs i udlandet?

De har fået mere selvtillid ved at møde forskellige mennesker og mange af de mennesker, de normalt møder, er som en selvvalgt familie væk fra hjemmet. De kender mange byer og kan altid huske den bedste tid i hver by, vi besøger sammen. De kan godt lide at sammenligne hoteller og vurdere hvilket hotel, der er det bedste med det lækreste mad. De får mulighed for at møde og lære andre internationale modeller og deres forældre at kende. Som modelforældre opbygger vi et meget nært forhold til det punkt, at nogle forældre vil invitere os til at besøge dem, når vi får mulighed for at besøge deres hjemland. Inna og Baba køber altid gaver til hinanden i ethvert land, vi rejser til, og især når de ikke rejser sammen.