TÅLMODIGHED & FORVENTNINGER

Sarah og hendes forældre måtte vente tålmodigt på hendes første modeljob. Både Sarah og forældre har lært, at der i perioder kan være travlt med arbejde, men at der også kan være stille perioder, som de nyder.

Forventninger

Sarah blev budt velkommen hos Le Management Kids d. 10 september 2021. Vi havde ikke de store forventninger, da vi ved, at der findes en masse skønne børnemodeller, og der derfor godt kan være lidt konkurrence. Dog havde vi måske alligevel en lille forventning om, at der nok skulle kommen en enkelt arbejdsopgave eller to nu hvor Sarah blev tilbudt at komme i stald os LM Kids, hvilket i sig selv var ret smigrende og spændende.

“Hun blev dog først tilbudt sit første modelarbejde præcis én dag før hendes årsdag som model”

Tålmodighed

Sarah fik i sit første år som model taget nye poler til profilen to gange. Hun blev dog først tilbudt sit første modelarbejde præcis én dag før hendes årsdag som model, nemlig d. 9 september 2022. Det krævede noget tålmodighed og nye poler, men at komme ind på kontoret og få taget nye poler føles i sig selv som et arbejde, der er smadder hyggeligt og spændende. Efter Sarahs første jobtilbud gik det utroligt stærkt, og Sarah fik pludselig susende travlt. Hun blev tilbudt flere jobs – både danske og udenlandske opgaver – i blandt andet Polen og Barcelona.

Arbejde kombineret med fornøjelse

Det mest spændende job har helt klart været i Barcelona, hvor Sarah var på arbejde for det spanske tøjmærke The Animals Observatory. Det var så sejt at få lov at rejse til udlandet for at arbejde. Efter endt shoot fik Sarah lov til at hygge og opleve Barcelona. Det var jo ret skønt, at man kan være så heldig at kombinere arbejde med fornøjelse. Det gode ved at få udenlandske opgaver er, at man får øvet det engelske sprog en del og samtidigt lærer om nye kulturer. Sidst men ikke mindst så er det super cool at få lov til at bo på hotel. Når Sarah har været på job i Danmark er det bare dejligt at møde nye mennesker og venner, som heldigvis snakker samme sprog som Sarah. Hun har virkelig fået mange bekendtskaber igennem sit arbejde som model, som hun nyder at følge på de sociale medier. 

Alt fra kommunikationen med LM Kids både før, under og efter rejsen og arbejdet for kunden har været top professionelt. Generelt set bliver der virkelig taget godt hånd om alle børnemodellerne på alle shoots. Det hele foregår i et utroligt børnevenligt miljø, og så skal det lige nævnes, at der på alle shoots har været skønne forplejninger til børnene og forældrene. Sarah er blevet så moden i forbindelse med sit modelarbejde. Hun møder en masse nye mennesker, som hun hurtigt lærer at kommunikere med – både på dansk og engelsk.

Gode råd til nye modeller & forældre

Det er en god ting at være tålmodig. Sarah ventede som sagt et år før hun fik sit første job. På shoots skal man også være lidt tålmodig, da der oftest er andre modeller, som også er på arbejde og derfor kan være ventetid. Vi sørger altid for lidt hygge i form af iPad, hyggelige snakke og at spise lidt snacks, så flyver tiden pludselig hurtigt afsted. Både Sarah og forældre har lært, at der i perioder kan være travlt med arbejde, men at der også kan være stille perioder, som vi selvfølgelig også nyder.