Personlig udvikling som børnemodel

Baran har fået rigtig meget positivt ud af at arbejde som model.
Ting som han vil få gavn af i sit liv fremover.

Sociale færdigheder

Det har givet ham nogle tydelige sociale styrker. Han er blevet mere udadvendt og modig ved at færdes blandt og udføre en opgave med professionelle voksne og børn, som han ikke har mødt før.

cute kid model

cute kid model

“Stoltheden i Barans øjne er ikke til at tage fejl af”

– Dilan

Disciplin

Han har fået disciplin i en tidlig alder. Han ved, at det er vigtigt at møde til tiden og at han skal arbejde, men også at han bliver respekteret for det arbejde han laver, når for eksempel fotografen kommer over – efter endt fotoskydning – kigger Baran i øjnene og siger, at han er en af de bedste børnemodeller, han har arbejdet sammen med. Stoltheden i Barans øjne er ikke til at tage fejl af.

Selvstændighed

Baran viser øget selvstændighed og dermed også øjet selvtillid af at deltage i så mange forskellige jobs med nye mennesker, nye lokationer – og nogle gange i et helt fremmed land. Det kommer til udtryk ved, at han ikke længere behøver have sine forældre lige ved siden af på shootet, men at vi kan trække os tilbage i baggrunden og ofte side og arbejde i et helt andet rum mens Baran klarer ærterne helt selv.

Samarbejde

Han er blevet rigtig god til at samarbejde om en opgave og hele samspillet med andre voksne og børn, når der er et fælles mål. Og så selvfølgelig alle de fantastiske oplevelser i at rejse rundt i landet eller i et fremmed land, hvor der både er spændende arbejde og fornøjelse på skemaet. Baran elsker det! Som billederne illustrerer klarer han selv opgaverne på settet helt på egen hånd, hans mod og frie leg på settet, samspillet med andre børn og hvilke hyggelige oplevelser han også har haft ved for eksempel at rejse til Polen til shoot to gange.